Et unikt bilde tatt av en vellkjent fotoraf Ian Cox som bor i Lårdal. Her med fjordutsikt over vakre telemarkskanalen

Veivalg for Norgesferien - Lårdal Tretopphytter

KIunst av snøkledde fjell med Låve i forgrunn

E-134

Å legge Norgesferien langs den maleriske E-134 er som å bla gjennom de vakreste sidene av en eventyrbok. Veien snor seg gjennom storslåtte landskap, fra dype fjorder til frodige daler, og tilbyr et vell av opplevelser som venter på å bli utforsket. Men hva om jeg fortalte deg at det finnes et sted langs denne veien som ikke bare er et stopp, men en del av eventyret selv? Velkommen til Lårdal Tretopphytter – et unikt overnattingssted som løfter Norgesferien din til nye høyder, bokstavelig talt.

Se for deg å våkne opp til lyden av fuglesang, omgitt av tretoppene, med en utsikt over vakre Lårdalsåi og fossen vi har her i øvre del av den vakre bygda vår. Lårdal Tretopphytter tilbyr nettopp dette – en mulighet til å bo midt i naturen, med all den komfort og ro man kan ønske seg. Dette er stedet hvor du kan koble av fra hverdagens mas og kjenne på den dype roen som bare naturen kan tilby.

 Å velge Lårdal Tretopphytter for ditt opphold langs Europavei 134 er mer enn bare en overnatting; det er en opplevelse som beriker ferien og skaper minner for livet. Enten du er en eventyrlysten familie, et par på utkikk etter en romantisk utflukt, eller en vennegjeng som søker en unik opplevelse, er tretopphytta vår designet for å tilby noe helt spesielt. Kontakt oss for ekstra sengeplasser ved behov.

Planlegg sommeren, book et opphold og skriv pakkelisten for en reise som lover mer enn bare vakre utsikter, men også muligheten til å bo på et sted som virkelig er i ett med naturen? Lårdal Tretopphytter venter på å gi dere et varmt velkommen og en opplevelse dere sent vil glemme. Minnerike opplevelser for store og små besøkende til Tokke kommune i Telemark. La eventyret begynne!

 

Kunst - Suleskarvegen, fjell og myrlandskap med fjord

Suleskarvegen

La meg ta deg med på en reise hvor veien selv er like spennende som destinasjonen. Forestill deg å kjøre langs Suleskarvegen, en vei mindre reist, kjent for sin dramatiske skjønnhet og storslagne utsikter. Denne veien, som slynger seg gjennom det vakre, norske høyfjellslandskapet, er en opplevelse i seg selv. Med hver sving avsløres nye, spektakulære utsikter over ville fjell, dype daler og frodige landskap, en reise som virkelig får pulsen til å senke seg i takt med naturens eget tempo.

 Og hva venter ved reisens midtpunkt mellom øst og vest? Lårdal Tretopphytter. Et sted hvor du kan leve drømmen om å sove under stjernene, høyt oppe i trærne, omgitt av ro og fred. Etter en dag på veien, hva kan vel være bedre enn å ankomme et sted som dette, hvor du kan strekke på bena, trekke inn den friske fjelluften, og slappe av i et hjem borte fra hjemme. 

For de eventyrlystne som tar turen via Suleskarvegen, tilbyr Lårdal Tretopphytter den perfekte kombinasjonen av komfort og nærhet til naturen. Her kan du våkne til en soloppgang som farger himmelen i rosa og oransje nyanser, med en kopp varm kaffe i hånden, mens du lytter til naturens egen symfoni. Og med så mye vakker natur rett utenfor døren, er mulighetene for daglige eventyr praktisk talt uendelige.

Reisen via Suleskarvegen til Lårdal Tretopphytter er mer enn bare en ferie; det er en mulighet til å koble ut fra hverdagens stress og mas, og finne tilbake til roen og kontakten med naturen. Så hvorfor ikke pakke bilen og sette kursen mot et eventyr som venter langs en av Norges mest spektakulære veier? Lårdal Tretopphytter er klar til å ønske deg velkommen til en opplevelse du sent vil glemme. La eventyret begynne!

Telemarkskanalen med kanalbåt, klart vann, fjell og fjord i bakgrunn

Telemarkskanalen

Forestille deg en reise hvor hver etappe er en del av eventyret, hvor selve reisemåten løfter opplevelsen til nye høyder. En slik reise kan du finne ved å velge Telemarkskanalen som din vei til Lårdal Tretopphytter. Denne historiske vannveien, med sine imponerende sluser og stille, speilblanke vann, tilbyr en reise gjennom hjertet av Telemarks storslåtte natur. Ombord på en av de ærverdige kanalbåtene blir du tatt med på en reise tilbake i tid, en reise som roer sinnet og fyller sjelen med fred.

Og når reisen nærmer seg Lårdal, åpner en ny del av eventyret seg. Lårdal Tretopphytter tilbyr ikke bare en unik overnattingsopplevelse høyt oppe i trærne, men også den perfekte avslutningen på din reise langs Telemarkskanalen. Tenk deg å gli stille inn mot Lårdal, for så å bli møtt ved brygga og tatt med opp til ditt eget private fristed blant tretoppene. For de som ønsker det, tilbyr vi også muligheten til å leie bil, slik at du kan utforske området i ditt eget tempo, eller å bli hentet ved brygga i Lårdal, og etter endt opphold kjørt til bussen for turen hjem eller videre på din ferd. Langs Europaveg-134 kan du ta haukeliekspressen mot øst eller vest. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss på e-post, så ordner vi resten.

Å velge vannveien til Lårdal Tretopphytter via Telemarkskanalen gir en ekstra dimensjon til ditt opphold. Det er ikke bare en reise gjennom noen av Norges vakreste landskap; det er en reise gjennom tid, en rolig stund hvor verden synes å stå stille. Og med en slik fredfylt begynnelse, kan du være sikker på at tiden du tilbringer hos oss, omgitt av naturen, høyt over bakken, vil være like magisk.

Så hvorfor ikke gjøre din neste Norgesferie til en reise utenom det vanlige? Start eventyret med en kanalbåt på Telemarkskanalen, og la det nå nye høyder hos Lårdal Tretopphytter. Dette er en invitasjon til å oppleve Norge på sitt mest unike – et eventyr som venter på deg.