Lårdal Tretopphytter - Ditt bærekraftige ferieparadis

Gjennom bevisstgjøring og lokale samarbeid har vi muligheten til å gjøre endringer globalt. Vi oppfordrer alle gjester til å undersøke mulighet for kollektivtransport, sykkel eller å legge turen innom oss som et ledd i en allerede planlagt transportetappe. 

«I sammen er vi best»

Ditt bærekraftige valg, ikke på bekostning av komfort.

Vi forstår at reiseopplevelser er mer enn bare fantastiske landskap, spennende aktiviteter og eksotiske retter. Hos oss tror vi på å skape minneverdige opplevelser, samtidig som vi tar ansvar for verden vi bor i. Vi er stolte av å kunne fortelle at vi arbeider aktivt med FNs bærekraftsmål, og at vi dermed tilbyr en reiseopplevelse du kan nyte med god samvittighet.

Vi er forpliktet til å bidra til alle FNs 17 bærekraftsmål, men vi har særlig fokus på mål nummer 12: Ansvarlig forbruk og produksjon, og mål nummer 15: Liv på land.

For oss handler ansvarlig forbruk om alt fra å minimere avfall til å oppmuntre til bruk av offentlig transport og sykkelutleie. Vi har også et sterkt fokus på å støtte lokale bedrifter, noe som bidrar til mål nummer 8: Anstendig arbeid og økonomisk vekst.

Når det gjelder mål nummer 15, har vi et sterkt engasjement for å bevare og forbedre det lokale økosystemet. Vi oppfordrer til respekt for natur og dyreliv, og vi sørger for at alle våre aktiviteter er designet med minimal innvirkning på miljøet.

Å velge Lårdal Tretopphytter er å velge en reiseopplevelse som er i tråd med en god miljøpolicy. Ved å reise med oss, bidrar du til en bedre fremtid for planeten. Du vil få en unik mulighet til å oppleve vakker natur, møte innbyggere som bryr seg om miljøet, og samtidig støtte praksis som bidrar til en mer bærekraftig verden.

Gjør et valg for fremtiden – velg oss for din neste ferie. La oss sammen skape minner som varer livet ut, mens vi tar vare på vår felles fremtid. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vårt grønne paradis!

Vi forsøker å berøre alle FN sine bærekraftsmål gjennom nøye planlegging og arbeid før, under og etter alle prosesser. Alene er vi en dråpe i havet, men i sammen kan vi gjøre en forskjell

Trykk på "+" under bærekraftsmålene for å lese hva vi gjør og hvordan vi tenker