Bio-overnatting – I sammen kan vi skape bærekraftige reisemål i Norge

Bio-overnatting refererer til en form for overnatting som ikke bare tilbyr et unikt og naturnært opphold for gjestene, men også aktivt bidrar til å styrke og bevare det lokale biologiske mangfoldet og naturen.

Dette konseptet er fundamentert på prinsipper om bærekraftighet, miljøbevissthet, og direkte engasjement i å fremme og beskytte lokale økosystemer for fremtidige generasjoner.

Vi tilbyr besøkende til Lårdal i Tokke kommune, Telemark å delta i flere spennende aktiviteter for å bevisstgjøre og gjennomføre det viktige arbeidet vi har foran oss.

Læringsprogrammet «Lårdals Vene Natur» handler om lokal flora og fauna der gjestene får aktivt bidra med tiltak som støtter habitatrestaurering og beskyttelse av truede arter.

  • Læringsprogrammet – «Lårdals vene natur»
    *12 rødlistearter der 6 er sårbare*
  • Naturrebus – Lær mer om det lokale biologiske mangfold
  • Skogkurs mini – Introduksjon til planting og bevaring av skog
  • Naturdetektiven (for barnefamilier)
  • «Sjavberga» – et kurs om selvhusholding

 

For gjester til Lårdal Tretopphytter og Tretoppigloen i Lårdal tilbyr vi et miljøpositivt og bærekraftig overnattingstilbud gjennom å tilby kurs og aktiviteter der gjestene får delta på våre naturbevaringsprosjekter. Er du ikke besøkende til oss i tretoppene ber vi deg kontakte oss via e-post for egne tilbud.

Minimer ditt miljøfotavtrykk når du er ute å reiser med en sirkulær tankegang og aktivt bidrag, samtidig som du får nyte tiden din i «Mytiske, Ville Vakre Telemark»